Olemme jokainen Valviran (Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto) hyväksymiä fysioterapeutteja tai kuntohoitajia. Päivitämme ensiaputaitojamme sekä allasturvallisuus- ja  vesipelastustaitojamme säännöllisesti. Olemme jokainen hankkineet alamme erityisosaamista täydennyskoulutuksena.
markku1
markku2

Markku Myllymäki

Fysioterapeutti

Palvelut

Palveluihini kuuluvat manuaalinen fysioterapia, akupunktio, osteoporoosimittaukset ja hieronta. Palvelen erityisesti neurologisia aikuisasiakkaita sekä annan Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti, työfysioterapeutti ja akupunktiohoitaja. Lisäksi koulutan itseäni säännöllisesti täydennyskoulutuksilla kuten manuaalinen terapia ja akupunktio.

”Vapaa-ajalla tykkään retkeillä, matkailla ja mökkeillä.”

Ota Markkuun yhteyttä

 • Puhelimella 0440 587 942
 • sähköpostilla fhlylikunto.markku@kotinet.com
tuija1
tuija2

Tuija Kristiansson

Fysioterapeutti

Palvelut

Palvelen erityisesti neurologisia lapsiasiakkaita sekä annan Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti ja erikoistunut NDT/Bobath-terapiaan. Täydennyskoulutukset esim. neurologisten lasten, reumalasten ja näkövammaisten lasten hoito.

”Vapaa-ajalla pelaan golfia, mökkeilen, matkustelen sekä luen ja käyn kuntosalilla.”

Ota Tuijaan yhteyttä

 • Puhelimella 044 368 5850
 • sähköpostilla tuija.kristiansson@kotinet.com
ollimatti1
ollimatti2

Olli-Matti Vuotila

Fysioterapeutti

Palvelut

Palveluihini kuuluvat aikuisneurologinen fysioterapia, akupunktio, faskiakäsittelyt sekä hieronta. Asiakaskuntaani ovat Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaat, vakuutusyhtiöiden asiakkaat, Kallion maksusitoumusasiakkaat, OYSin lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaat sekä lähetteellä tai ilman tulevat itse maksavat asiakkaat.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti ja lisäksi erikoistunut Bobath-terapiaan. Lisäkoulutuksia olen suorittanut mm. Parkinson -koulutus, selkäydinvammaisten -koulutus, Kinesioteippaus -koulutus ja AVH-käypähoitosuosituskoulutus.

”Vapaa-ajalla aika kuluu lasten harrastusten parissa. Jalkapallo on intohimona, kuitenkin urheilun suhteen olen kaikkiruokainen.”

Ota Olli-Mattiin yhteyttä

 • Puhelimella 040 540 5320
sari1
sari2

Sari Harju

Kuntohoitoja ja lymfaterapeutti

Palvelut

Palvelen erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmaisia asiakkaita. Annan lymfaterapiaa, hierontaa ja opastan tukisukkien käytössä.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen kuntohoitaja ja lymfaterapeutti. Olen suorittanut täydennyskoulutuksia esim. lymfaterapiaan liittyen.

”Tykkään liikkua ulkona ja käyn kuntosalilla.”

Ota Sariin yhteyttä

 • Puhelimella 050 379 9800
sonja1
sonja2

Sonja Salmela

Fysioterapeutti

Palvelut

Palveluihini kuuluvat vauvojen varhaisterapia, lasten ja nuorten vaativa lääkinnällinen kuntoutus, psykofyysinen fysioterapia sekä aikuisneurologinen kuntoutus. Asiakaskuntaani ovat Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaat, hyvinvointialueen Pohteen maksusitoumusasiakkaat sekä vakuutusyhtiöiden asiakkaat.

Koulutus

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja olen käynyt pitkät täydennyskoulutukset lasten ja vauvojen fysioterapiaan (NDT/Bobath) sekä psykofyysiseen fysioterapiaan. Lisäksi useampia lyhyitä koulutuksia.

”Vapaa-ajalla tykkään liikkua monipuolisesti ja viettää aikaa perheen kanssa. Staffi-koiramme Domi pitää huolen kaikkien lenkkikunnosta. Rakastan matkustelua ja haluan käydä lomailemassa ulkomailla mahdollisimman paljon.”

Ota Sonjaan yhteyttä

 • Puhelimella: 044 331 9878
 • Sähköpostilla: sonja.salmela@omanetti.fi
emmilii1
emmilii2

Emmilii Myllymäki

Fysioterapeutti

Palvelut

Asiakkainani ovat tuki- ja liikuntaelinongelmaiset sekä neurologiset aikuisasiakkaat. Annan myös Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti. Olen suorittanut täydennyskoulutuksena mm. selkärangan tutkimis- ja mobilisaatiokurssit sekä lasten ja aikuisten neurologisen fysioterapian kursseja. Tällä hetkellä olen suoravastaanottokoulutuksessa.

”Vapaa-ajalla tykkään käydä ulkomailla surffaamassa sekä harrastan joogaa ja juoksua.”

Ota Emmiliihin yhteyttä

 • Puhelimella 044 343 5736
terhi1
terhi2

Terhi Jokela

Fysioterapeutti

Palvelut

Palveluihini kuuluvat tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, faskiakäsittelyt, alaraaja-analyysit sekä yksilöllisten tukipohjallisten valmistaminen. Asiakaskuntaani ovat Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaat, vakuutusyhtiöiden asiakkaat, Pohde hyvinvointialueen maksusitoumusasiakkaat sekä lähetteellä tai ilman lähetettävät tulevat itse maksavat asiakkaat.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti. Olen suorittanut täydennyskoulutuksena mm. selkärangan tutkimis- ja mobilisaatiokurssit sekä useita koulutuksia alaraajoihin ja kävelyyn liittyen.

”Vapaa-ajalla tykkään liikkua monipuolisesti padelia pelaten, pyöräillen, hiihtäen ja kuntosalilla hikoillen. Rakastan retkeillä luonnossa niin kesäisin kuin talvisin.”

Ota Terhiin yhteyttä

 • terhi@fysioterhijokela.fi
 • p. 040 522 7841
jami1
jami2

Jami Peltoniemi

Fysioterapeutti

Palvelut

Palveluihini kuuluvat aikuisten ja nuorten tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, urheilufysioterapia sekä aikuisneurologinen fysioterapia. Lisäksi muusikkotaustani vuoksi olen kiinnostunut myös muusikoiden tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutuksesta.

Koulutus

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan, urheilufysioterapiaan sekä aikuisneurologiseen fysioterapiaan. Lisäksi olen käynyt lyhyempiä lisäkoulutuksia etenkin olkapään kuntoutukseen.

”Vapaa-aikani kuluu lapsiperheen arkea pyörittäessä sekä urheilu-, musiikki- ja metsästysharrastusten parissa.”

Ota Jamiin yhteyttä

 • fysioryhdikas@gmail.com
 • p. 044 982 1445

Kotitalousvähennys fysioterapiasta?

KYLLÄ – mikäli fysioterapia toteutetaan asiakkaan kotona. Klikkaa alla olevia kuvia isommaksi ja lue lisää!

Yhteystiedot:

FHL Yli-Kunto Oy
Torikatu 3, 84100 Ylivieska
P. 08 424 681

FHL Alavieskan Kuntoutus
Keskustie 7, 85200 Alavieska
P. 08 430 444

info@fhlylikunto.fi

Puhelimitse meidät tavoittaa
parhaiten tasatunnein.

Henkilökunnan yhteystiedot

Toimipisteemme kartalla

Yli-Kunto
Facebookissa:

Ota yhteyttä!