Olemme jokainen Valviran (Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto) hyväksymiä fysioterapeutteja tai kuntohoitajia. Päivitämme ensiaputaitojamme sekä allasturvallisuus- ja  vesipelastustaitojamme säännöllisesti. Olemme jokainen hankkineet alamme erityisosaamista täydennyskoulutuksena.
markku1
markku2

Markku Myllymäki

Fysioterapeutti

Palvelut

Palveluihini kuuluvat manuaalinen fysioterapia, akupunktio, osteoporoosimittaukset ja hieronta. Palvelen erityisesti neurologisia aikuisasiakkaita sekä annan Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti, työfysioterapeutti ja akupunktiohoitaja. Lisäksi koulutan itseäni säännöllisesti täydennyskoulutuksilla kuten manuaalinen terapia ja akupunktio.

”Vapaa-ajalla tykkään retkeillä, matkailla ja mökkeillä.”

Ota Markkuun yhteyttä

  • Puhelimella 0440 587 942
  • sähköpostilla fhlylikunto.markku@kotinet.com
tuija1
tuija2

Tuija Kristiansson

Fysioterapeutti

Palvelut

Palvelen erityisesti neurologisia lapsiasiakkaita sekä annan Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti ja erikoistunut NDT/Bobath-terapiaan. Täydennyskoulutukset esim. neurologisten lasten, reumalasten ja näkövammaisten lasten hoito.

”Vapaa-ajalla pelaan golfia, mökkeilen, matkustelen sekä luen ja käyn kuntosalilla.”

Ota Tuijaan yhteyttä

  • Puhelimella 044 368 5850
  • sähköpostilla tuija.kristiansson@kotinet.com
ollimatti1
ollimatti2

Olli-Matti Vuotila

Fysioterapeutti

Palvelut

Palveluihini kuuluvat aikuisneurologinen fysioterapia, akupunktio, faskiakäsittelyt sekä hieronta. Asiakaskuntaani ovat Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaat, vakuutusyhtiöiden asiakkaat, Kallion maksusitoumusasiakkaat, OYSin lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaat sekä lähetteellä tai ilman tulevat itse maksavat asiakkaat.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti ja lisäksi erikoistunut Bobath-terapiaan. Lisäkoulutuksia olen suorittanut mm. Parkinson -koulutus, selkäydinvammaisten -koulutus, Kinesioteippaus -koulutus ja AVH-käypähoitosuosituskoulutus.

”Vapaa-ajalla aika kuluu lasten harrastusten parissa. Jalkapallo on intohimona, kuitenkin urheilun suhteen olen kaikkiruokainen.”

Ota Olli-Mattiin yhteyttä

  • Puhelimella 040 540 5320
sari1
sari2

Sari Harju

Kuntohoitoja ja lymfaterapeutti

Palvelut

Palvelen erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmaisia asiakkaita. Annan lymfaterapiaa, hierontaa ja opastan tukisukkien käytössä.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen kuntohoitaja ja lymfaterapeutti. Olen suorittanut täydennyskoulutuksia esim. lymfaterapiaan liittyen.

”Tykkään liikkua ulkona ja käyn kuntosalilla.”

Ota Sariin yhteyttä

  • Puhelimella 050 379 9800
sonja1
sonja2

Sonja Salmela

Fysioterapeutti

Palvelut

Palvelen erityisesti neurologisia lapsiasiakkaita, vauvoja sekä neurologisia aikuisasiakkaita. Annan Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti ja erikoistunut NDT/Bobath-terapiaan. Olen myös kouluttautunut NDT/Bobath-vauvaterapeutiksi. Olen suorittanut useita täydennyskoulutuksia esim. lasten ja aikuisten neurologiseen fysioterapiaan.

”Vapaa-ajalla tykkään liikkua ja viettää aikaa perheen kanssa. Omien lasten harrastukset pitävät arki-illat kiireisinä, mutta kun aikaa liikenee, pyrin itse käymään kuntosalilla. Nuoruuden harrastukseni koripallon olen myös aloittanut uudelleen.”

Ota Sonjaan yhteyttä

  • Puhelimella 044 331 9878
emmilii1
emmilii2

Emmilii Myllymäki

Fysioterapeutti

Palvelut

Asiakkainani ovat tuki- ja liikuntaelinongelmaiset sekä neurologiset aikuisasiakkaat. Annan myös Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

Koulutus

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti. Olen suorittanut täydennyskoulutuksena mm. selkärangan tutkimis- ja mobilisaatiokurssit sekä lasten ja aikuisten neurologisen fysioterapian kursseja. Tällä hetkellä olen suoravastaanottokoulutuksessa.

”Vapaa-ajalla tykkään käydä ulkomailla surffaamassa sekä harrastan joogaa ja juoksua.”

Ota Emmiliihin yhteyttä

  • Puhelimella 044 343 5736

Yhteystiedot:

FHL Yli-Kunto Oy
Torikatu 3, 84100 Ylivieska
P. (08) 424 681

FHL Alavieskan Kuntoutus
Keskustie 7, 85200 Alavieska
P. (08) 430 444

Puhelimitse meidät tavoittaa
parhaiten tasatunnein.

Henkilökunnan yhteystiedot

Toimipisteemme kartalla

Yli-Kunto
Facebookissa:

Ota yhteyttä!